A Harangvirág 36 Apartman egy kőház földszintjén kialakított 36 négyzetméteres komfortos lakótér patakparti, ligetes-fűves környezetben. A ház emeleti részén - ellenoldali bejárattal - a tulajdonos lakik. Az apartmanban központi fűtés van.

A jobb oldali sávban lévő képekre kattintva nagyobb méretben további fotókat nézhet meg a vendégházról. Még több fotót a facebook-oldalunkon talál.

Az apartman egész évben kiadó. Maximális férőhely: 3 fő. (Három szálláshelyünkön - ugyanazon a telken, egymástól távolsággal és szintkülömbséggel szeparálva - együttesen maximum 16 főt tudunk fogadni).

A házban WiFi-router van felszerelve, ami az apartman tágas környezetében biztosítja az ingyenes internetelérést.

A ház helyiségei, felszereltségük:

Szoba. A szoba bútorai: egy kanapé asztallal, egy ruhásszekrény, két könyvesszekrény és egy francia ágy, ami 2 fő fekvőhelyéül szolgálhat. Pótággyal 3 fő elhelyezése lehetséges. A szobában 88 csatornás vételi lehetőséggel TV-készülék van.

Fürdőszoba. Hideg-, melegvíz, mosdókagyló, tükör, zuhanyozó és WC.

Konyha. A konyha bútorai: faliszekrény, mosogató, hűtőszekrény és egy asztal székekkel. A főzéshez-sütéshez 2 db elektromos főzőlap, mikrohullámú dütő, kenyérpirító, vízforraló áll rendelkezésre. Továbbá, egyéb konyhai eszközök - edények, tányérok, poharak, stb. - is részei a felszerelésnek.

Külső környezet:

Terasz. Az apartman bejárat előtt terasz van. A teraszon egy asztal székekkel és egy hintaágy található. Mindez patak szegélyezte fűves-ősfás környezetben. A teraszon használható egy faszenes grillsütő is (faszénről a vendégnek kell gondoskodnia).

Bódis Ágnes, Krajnik István  |   2623 Kismaros, Harangvirág u. 36.   |  harangvirag36@gmail.com   |  +36 27 350790, +36 30 9616552  |  adószám: 42888075-1-33