A Harangvirág 36 Vendégház egy 80 négyzetméteres téglaház, amelynek bejárati részénél kétszíntes 36 nm-es terasz van. A teraszt egy ősfás domboldal és a kerítés mellett folyó patak határolja. A házhoz tartozó telekrész többi része fríssen fűvesített. A Vendégház épülete 2013-ban lett felújítva, berendezve.

A jobb oldali sávban lévő képekre kattintva nagyobb méretben további fotókat nézhet meg a vendégházról. Még több fotót a facebook-oldalunkon talál.

A vendégház egész évbe kiadó. Maximális férőhely: 7 fő. (Három szálláshelyünkön - ugyanazon a telken, egymástól távolsággal és szintkülömbséggel szeparálva - együttesen maximum 16 főt tudunk fogadni).

A telken belül több gépkocsi parkolására van lehetőség.

A házban ingyenes WiFi-internet és 88 csatornás TV műsorszolgáltatás érhető el.

A ház helyiségei, felszereltségük:

Konyha. A teraszról a bejárati ajtón a konyhába jutunk. Itt található a főzésre-sütésre alkalmas gáztűzhely, továbbá faliszekrényekben, polcokon az étkezéshez tartozó egyéb ezközök. A tűzhely mellett kéttálcás mosogató van. A konyhapulton található vízmelegítő, kávéfőző és kenyérpirító. A konyha másik ajtaja a közlekedőbe visz.

Közlekedő. A konyhaajóval szemben lett elhelyezve a fagyasztásra is alkalmas hűtőszekrény, tetején mikrosütő. Itt található egy előszobafal ruhafogasokkal. A közlekedőből nyílik a fürdőszoba és a vendégház három egyenként 20 nm-es szobája.

Fürdőszoba. Hideg-, melegvíz, mosdókagyló, tükör, polcok, WC és egy tágas szeparált zuhanyozó.

Jobb oldali szoba. Egy francia ágy és egy szóló ágy éjjeli szekrényekkel, lámpákkal 3 fő elhelyezését biztosítja. Két könyvesszekrény, egy komód és két kényelmes fotel kisasztallal, állólámpával a szoba további bútorai.

Bal oldali szoba. Három szóló ágy éjjeli szekrényekkel, lámpákkal 3 fő elhelyezését biztosítja. Két szólóágy összetolva, fekvőbetétet ráhelyezve franciaággyá alakítható. Két könyvesszekrény, egy komód, egy puff és egy kétszemélyes kanapé kisasztallal, olvasólámpával a szoba további bútorai.

Nappali-étkező szoba. A nappali bútorai: Ülőgarnitúra, ami két fotelből és egy háromszemélyes kanapéból áll. A kanapé kinyitva két személy részére biztosít fekvőhelyet. Átalakítható étkező aszatal 4-6 személy részére, 4 db háttámlás és 4 db támla nélküli szék. Továbbá: polcok az étkezéshez tartozó eszközök részére és egy kisasztal állólámpával. A vendégek szórakozását egy erősítővel rendelkező hangfalpár és egy 106 cm átmérőjű LCD TV segíti, amelyekhez a vendégek által hozott médialejátszó is kapcsolható.

Külső környezet, teraszok:

Terasz a ház oldalában. A vendégház bejárati oldalánál egy 24 nm-es terasz található két párnázott kerti fotellel és egy nagy kerti asztal székekkel. A teraszt egy ősfás meredek domboldal és fríssen fűvesített terület veszi körbe. A háztól néhány méterre folyik a Nacsagromi patak.

Alsó terasz. A fenti teraszról két lépcsőfokkal lentebb csatlakozik egy 12 nm-es másik terasz, ahol bográcsozásra, szalonnasütésre vagy kerti grillezésre van lehetőség.

Bódis Ágnes, Krajnik István  |   2623 Kismaros, Harangvirág u. 36.   |  harangvirag36@gmail.com   |  +36 27 350790, +36 30 9616552  |  adószám: 42888075-1-33