A Harangvirág 36 Faház egy 70 négyzetméteres emeletes faház, amely egy teraszosan kialakított domboldalon fekszik. A házhoz több terasz tartozik az 1500 négyzetméteres ligetes telekrészen, továbbá a faház fölötti 3000 négyzetméteres erdős domboldal is a vendégek rendelkezésére áll.

A jobb oldali sávban lévő képekre kattintva nagyobb méretben további fotókat nézhet meg a Faházról. Még több fotót a facebook-oldalunkon talál.

A Faház május 1-től október 15-ig kiadó. Maximális férőhely: 6 fő. (Három szálláshelyünkön - ugyanazon a telken, egymástól távolsággal és szintkülömbséggel szeparálva - együttesen maximum 16 főt tudunk fogadni).

A telken belül több gépkocsi parkolására van lehetőség.

A házban ingyenes WiFi-internet és TV-készülék van 88 csatornár műsorszolgáltatással.

A ház helyiségei, felszereltségük:

Előtér. Ide érkezünk belépve a ház bejárati ajtaján, innen nyílik a nappali, a fürdőszoba, a konyha, és innen indul a falépcső az emeletre. Az előtér bútorai: egy asztal, két fotel és egy polcos szekrényke.

Nappali. A nappali bútorai: egy ülőgarnitúra asztallal, egy ruhásszekrény és egy francia ágy, amely 2 fő fekvőhelyéül szolgálhat.

A nappaliban van egy kőből készült kandalló, ez tavasz végi vagy ősz eleji napokon biztosíthatja a nappaliban és az emeleti nagy háloszobában a melegebb hőmérsékletet.

Fürdőszoba. Hideg-, melegvíz, mosdókagyló, tükör, zuhanyozó és WC.

Konyha. A konyha bútorai: előkészítő pultok, faliszekrények, tárolók, mosogató, bojler, hűtőszekrény és egy asztal négy székkel. A főzéshez-sütéshez 2 db indukciós főzőlap, grilles mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávéfőző áll rendelkezésre. Továbbá, egyéb konyai eszközök - edények, tányérok, poharak, stb. - is részei a felszerelésnek.

Emeleti előtér. Ide érkezünk a földszintről a falépcsőn, innen nyílik két hálószoba, valamint itt található egy ruhásszekrény, elsősorban akasztós tárolásra.

Emeleti nagy hálószoba. Egy francia ágy és egy szóló ágy 3 fő elhelyezését biztosítja. Kis asztalok, szekrények és két fotel a szoba további bútorai.

Emeleti kis hálószoba. Két szóló ágy 2 fő elhelyezését biztosítja. Kis asztal és szekrény a szoba további bútorai.

Külső környezet, teraszok:

Terasz a ház oldalában. A faház fél oldalát a bejárattól a hátsó részig egy 40 négyzetméteres terasz szegélyezi. Itt mindig vannak árnyékos és napos részek, a teraszon lévő asztal igény szerint a megfelelő helyre tehető.

Fedett terasz a ház alatt. A domboldali fekvésből adódóan egy tágas fedett terasz van a faház alatt. Ez esőtől védett és árnyékos. Nagyobb társaságok kényelmes étkező helyének is megfelelő.

Terasz a ház fölött a domboldalon tűzrakóhellyel. Egy betonozott terasz fűves területen az erdős telekrész kezdeténél szép kilátással. A terasz mellett kőből bográcsozáshoz, szalonnasütéshez tűzrakóhely található, amit az érvényben lévő tűzrakási szabályoknak megfelelően lehet használni. Továbbá bármelyik teraszon használható egy mobil faszenes grillsütő is (faszénről a vendégnek kell gondoskodnia).

Bódis Ágnes, Krajnik István  |   2623 Kismaros, Harangvirág u. 36.   |  harangvirag36@gmail.com   |  +36 27 350790, +36 30 9616552  |  adószám: 42888075-1-33